Leen Roelens

Een bloemetje maakt altijd blij!

Aanbod

Lieve klanten, ik werk enkel op bestelling.

Bestellen kan via 0472 33 08 93

01. Boeketten

Plukverse bloemen, met liefde samengebundeld

Boeketten in verschillende formaten.
Small, medium of large.

Elk boeket is een unieke creatie, met veel zorg samengesteld met de allermooiste bloemen van het seizoen. Bekijk het aanbod en bestel jouw favoriet!


Contacteer mij
Volg mij op

02. Bloemstukken

Een bloemstuk voor elke gelegenheid

Graag een eyecatcher in jouw interieur? Jouw bedrijf decoreren met een spectaculair bloemstuk? Voor iedereen die het wil, maak ik bloemstukken op maat.


Contacteer mij
Volg mij op

03. Abonnementen

Krijg jouw bundel geluk aan huis geleverd

Bloemen brengen leven in huis of op kantoor. Met een abonnement ben je verzekerd van jouw dagelijkse portie fleurigheid. Het aanbod wisselt volgens de seizoenen en volgens de inspiratie van het moment. Zo ontvang je elke keer een nieuwe creatie. Laat je verrassen!


Hoe werkt het?
  • Kies jouw formaat: small, medium of large.
  • Bepaal zelf hoe vaak en wanneer jouw boeket geleverd wordt. Wekelijks, om de twee weken of elke maand? Jij kiest!
  • Leveringen aan huis volgens afspraak.

Contacteer mij
Volg mij op

04. Grafwerk

Neem waardig afscheid met een betekenisvol grafstuk.


Contacteer mij
Volg mij op

05. Feest & evenement

Een feest is pas compleet als er bloemen op tafel staan. Ik fleur je feest of evenement op met kleurrijke blikvangers en verrassende creaties. Van een spectaculaire entree tot het bloemwerk op de tafels.

Zin een samenwerking?

Contacteer mij
Volg mij op

06. Workshops

Zelf eens iets creëren? In mijn gezellige workshopruimte organiseer ik regelmatig creatieve workshops rond specifieke thema’s.


Contacteer mij
Volg mij op

07. Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd een goed idee!

Bestel hem hier of contacteer mij voor meer info.


Contacteer mij
Volg mij op

Over mij

Tijdens mijn opleiding bloemsierkunst aan het PTI in Kortrijk ging ik op stage bij Geert Pattyn, de wereldbefaamde bloemist, die het begrip florist naar een hoger niveau tilde. Na mijn stage ben ik er blijven plakken en ging ik er fulltime aan de slag. Intussen startte ik ook mijn bijberoep op en tien jaar later was de tijd rijp om de sprong naar volledige zelfstandigheid te wagen!

Vandaag creëer ik boeketten & bloemstukken, verzorg ik evenementen & feesten en organiseer ik regelmatig creatieve workshops waarin ik mijn passie voor bloemsierkunst kan delen. Ik probeer altijd een tikkeltje ‘anders’ uit de hoek te komen. Mijn creaties zijn puur en hedendaags. Werken met bloemen is het mooiste wat er is!